У чорно-білу смужку: Кайлі Міноуг зустрілася з фанами у незвичайному вбранні в Лондоні (свіжі фото)

Читать на русском
Автор
Австралійська співачка Кайлі Міноуг
Австралійська співачка Кайлі Міноуг. Фото Getty Images

55-річна співачка мала елегантний вигляд у комбінезоні на одне плече

Знаменита виконавиця Кайлі Міноуг залишається такою ж стильною, якою була на початку свого творчого шляху. Австралійка вже понад 35 років на сцені, і у свої 55 по праву займає топ-зірок, які продовжують захоплювати молодою зовнішністю.

У перший день вересня знаменитість з’явилася серед своїх лондонських шанувальників, коли приїхала на радіостудію ВВС, що знаходиться в Лондоні, Велика Британія.

Кайлі явилась нечисленній публіці в стильному комбінезоні на одне плече в чорно-білу смужку. Також співачка була у туфлях чорного кольору із гострим носком.

Доповнила свій елегантний образ Міноуг чорним манікюром та срібним кільцем на вказівному пальці правої руки. Волосся Кайлі розпустила.

Кайлі Міноуг
Кайлі Міноуг з’явилася у Лондоні в елегантному комбінезоні. Фото: Getty Images
Кайлі Міноуг
Співачка у чорно-білому образі 1 вересня 2023 року. Фото: Getty Images
Кайлі Міноуг
Кайлі дуже любить своїх лондонських фанів. Фото: Getty Images

Раніше ми писали про зірку "Блакитної лагуни" Брук Шилдс. Американська актриса та модель не користується послугами пластичних хірургів, і у свої 58 років може похвалитися чудовою зовнішністю.

Також "Телеграф" розповідав про актрису Емілі Ратаковскі. 32-річна актриса практично щодня демонструє як і неохайні види, так і карколомні аутфіти. 30 серпня Ратаковскі показала два стильні вбрання за один день.