В ультракороткій чорній сукні: Емілі Ратаковскі "засвітила" свої довгі ноги (фото)

Читать на русском
Автор
14608
Американська модель та актриса Емілі Ратаковскі
Американська модель та актриса Емілі Ратаковскі. Фото Getty Images

32-річна актриса відродила модний тренд 2000-х

Американська модель та актриса Емілі Ратаковскі вкотре похвалилася своїм почуттям стилю. Днями 32-річна знаменитість показалась у літній сукні з розрізом на нозі, а тепер приміряла total look.

У п’ятницю, 4 серпня, модель пройшлася вулицями Нью-Йорка у чорній мінісукні без рукавів та стильних чоботях до колін на маленькому підборі. До образу Ратаковскі додала шкіряні аксесуари — чорні сонцезахисні окуляри, стьобану сумку із золотим ланцюжком та ще один несподіваний елемент.

Свій аутфіт Емілі доповнила модним трендом 2000-х – шкіряним поясом. Такий підхід створив ілюзію, що сукня зірки візуально стала мати мініатюрніший вигляд, ніж її реальна довжина. При цьому Ратаковскі вдалося підкреслити в образі свої стрункі та засмаглі ноги.

Емілі Ратаковскі
Фото: Getty Images
Емілі Ратаковскі
Фото: Getty Images
Емілі Ратаковскі
Фото: Getty Images

Днями американську модель помітили на прогулянці зі своїм малолітнім сином Сільвестром. Нагадаємо, що Емілі Ратаковскі вперше стала мамою 8 березня 2021 року. Модель народила сина від свого ексчоловіка Себастьяна Беар-МакКларда, з яким знаменитість розлучилася у вересні минулого року.

Раніше ми писали про літній образ 76-річної Сьюзан Сарандон. Американська акторка зуміла зачарувати всіх в Італії.