Емілі Ратаковські вийшла на сімейну прогулянку із сином Сільвестром: милі фото

Читать на русском
Автор
11111
Емілі Ратаковські
Емілі Ратаковські. Фото Getty Images

Модель із сином "зловили" під час прогулянки

Відома американська актриса та модель, 32-річна Емілі Ратаковські, яка раніше похвалилася новим кольором волосся, була помічена під час сімейної прогулянки про Нью-Йорк зі своїм 2-річним сином Сільвестром.

Супермодель для проведення часу з малюком віддала перевагу комфортному образу і одягла червону футболку з короткими рукавами, коричневі спортивні штани з написами та білі кросівки. До свого аутфіту Емілі додала мінімум аксесуарів, одягнувши пару витончених золотих сережок та стильні чорні окуляри, прогулюючись по жвавому місту.

Малюка молода мама одягла у жовту майку та зелені шорти. Зазначимо, що йдучи вулицею, Ратаковські не спускала сина з рук.

Емілі Ратаковські із сином
Фото: Getty Images
Емілі Ратаковські із сином у Нью-Йорку
Фото: Getty Images

Нагадаємо, що Ратаковськи вперше стала мамою 8 березня 2021 року. Модель народила сина від свого екс-чоловіка Себастьяна Беар-МакКларда, з яким знаменитість розлучилася у вересні 2022 року через 4 роки шлюбу.

Раніше "Телеграф" розповідав, що британська співачка Дуа Ліпа приміряла ефектну сукню із "голим" ефектом Зірка прикувала усі погляди публіки, коли позувала на рожевій доріжки під час прем’єри фільму "Барбі".