Олексій Янін живий: новину про смерть російського актора спростувала його дружина

Читати російською
Автор

Зірки російських мелодрам нібито не стало на 41 році життя

У суботу, 2 вересня, росЗМІ написали про смерть російського актора Олексія Яніна. 40-річний чоловік останніми роками боровся з наслідками перенесеного інсульту 8 років тому.

Про смерть Яніна повідомили у Телеграм-каналі Російського академічного молодіжного театру, де до хвороби працював актор. "Останні 8 років Олексій боровся з наслідками важкого інсульту, у березні йому виповнилося лише 40 ", — пишуть колеги Яніна.

Одразу після публікацій дружина актора Дар'я Клюшкіна розповіла в Інстаграмі, що чоловік живий, але перебуває у комі: "Друзі. Це просто крик душі. Сьогодні з нашою родиною сталася жахлива, жорстока ситуація. Новина, яку ми отримали вранці від представників НДІ швидкої допомоги ім. М.В. Скліфосовського виявилася помилкою. Льоша справді перебуває у вкрай тяжкому стані в реанімації в комі, але він живий".

Що відомо про хворобу Олексія Яніна

У травні 2015 року молодий російський актор Олексій Янін, відомий по телесеріалах "Студенти" та "Крем", впав у кому після тяжкого інсульту. Чоловікові довелося робити трепанацію черепа. Після багатьох хірургічних втручань, у 2016 році Олексій вийшов із коматозного стану, в якому перебував цілих 1,5 роки.

Олексій Янін із дружиною Дар’єю Клюшкіною та сином

З ним залишилася його дружина Дарія Клюшкінова. Близькі надають допомогу у його догляді, годують його з ложки та допомагають з фізичними вправами.

Актор із батьком

Раніше ми повідомляли, що нещодавно помер український актор Юрій Потапенко. Також "Телеграф" писав про смерть італійського співака Тото Кутуньо.