Сім’я возз’єдналася через півтора роки війни: Тарас Тополя поділився зворушливим знімком із дружиною та дітьми (фото)

Читати російською
Автор

Музикант щасливий, що нарешті разом із дружиною та трьома дітьми

Українська співачка Alyosha (Альоша), яка через повномасштабне вторгнення рф виїхала з дітьми до США, повернулася додому. Щасливим сімейним знімком поділився її чоловік, лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя.

Так, музикант розмістив фото з дружиною та двома синами у понеділок, 4 вересня 2023 року у Instagram. Молодшу дочку зіркова пара показує у соцмережах дуже рідко.

"Вдома. Щасливі всі, а кохана Олена Тополя особливо", — йдеться у публікації виконавця.

Зіркова родина возз’єдналася через півтора року повномасштабної російсько-української війни. У коментарях Тополю засипали привітаннями: "Супер! Вітаю"; "Вітаю вдома"; "Прекрасні"; "Гарна сім’я".

Коментатори вітають родину із возз’єднанням

Додамо, що "дорожнім селфі" напередодні прибуття в Україну ділилася й Alyosha. Співачка опублікувала в Instagram фото із трьома дітьми, коротко підписавши знімок: "Додому".

36-річний Тарас Тополя та 37-річна Олена Кучер (нині Тополя, псевдонім – Альоша) у шлюбі десять років. Пара виховує трьох дітей: синів десятирічного Романа, семирічного Марка та трирічну доньку Марію.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що в Україну повернулася співачка Віра Брежнєва. Артистка довгі роки виступала в рф, але після 24 лютого 2022 року підтримала Україну, а майже через півтора року воєнних дій приїхала до Києва.