У величезних окулярах і сукні, що облягає: Кайлі Дженнер викликала фурор на Тижні моди в Парижі (фото)

Читать на русском
Автор
518
Кайлі Дженнер любить ефектне вбрання
Кайлі Дженнер любить ефектне вбрання. Фото Getty Images

Мільярдерка підкреслила розкішні форми стильною сукнею

Американська модель та бізнесвумен, зірка реаліті "Сімейство Кардаш’ян" і мама двох дітей Кайлі Дженнер відвідала Тиждень моди в Парижі. Знаменитість обрала вбрання у трендовому червоному кольорі.

Як повідомляє "Телеграф", 26-річна Кайлі Дженнер з’явилася на показі жіночого одягу Acne Studios Spring/Summer 2024 у рамках Тижня моди у Парижі 27 вересня 2023 року. Образ зірки справив фурор.

Так, засновниця компанії Kylie Cosmetics була одягнена в яскраво-червону сукню з довгими рукавами і рюшем унизу. Силует русалки ефектно підкреслив розкішну фігуру Дженнер. Доповнює образ червона сумочка-багет, шкіряні туфлі в тон та величезні чорні сонцезахисні окуляри.

Кайлі Дженнер – одна з найбагатших із родини Кардаш’ян. Косметичний бізнес дозволив їй здобути мільярдний стан. Від стосунків із репером Тревісом Скоттом у неї двоє дітей – п’ятирічна дочка Стормі та син Ейр, якому у лютому виповнився рік.

Кайлі Дженнер на Тижні моди в Парижі
Стильний образ Кайлі Дженнер. Фото: Getty Images
Кайлі Дженнер на Тижні моди в Парижі
Модель викликала фурор. Фото: Getty Images
Кайлі Дженнер на Тижні моди в Парижі
Окуляри – акцент образу. Фото: Getty Images
Кайлі Дженнер на Тижні моди в Парижі
Зірка займала місце у першому ряду. Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" повідомляв, що Кайлі Дженнер закрутила роман із популярним актором Тімоті Шаламе. Закохані приховували свої стосунки, аж поки їх не помітили разом на концерті Бейонсе.