Гламурна пара: Джордж Клуні з дружиною Амаль у сукні Versace викликали фурор у Нью-Йорку (фото)

Читать на русском
Автор
14578
Амаль та Джордж Клуні
Амаль та Джордж Клуні. Фото Getty Images

Голлівудський актор також привів на захід свою тещу

Джорджа та Амаль Клуні (у дівоцтві Аламуддін) вважають однією з найстильніших пар серед світових знаменитостей. На початку вересня подружжя застали на побаченні у Венеції, а тепер кохані відкрили церемонію нагородження премії благодійного Фонду Клуні "Альбі".

Захід відбувся у Нью-Йоркській публічній бібліотеці у четвер, 28 вересня. На ньому Джордж та Амаль виступили головними ведучими.

До речі, подружжя, яке 27 вересня відзначило дев’яту річницю шлюбу, як завжди, викликало фурор на червоній доріжці, вибравши чорно-білі образи. Так, 62-річний актор віддав перевагу класичному чорному смокінгу, білосніжній сорочці та чорному метелику.

Амаль та Джордж Клуні
Амаль і Джордж Клуні у Нью-Йорку. Фото: Getty Images

Амаль, яка молодша за чоловіка на 17 років, з’явилася в супроводі Джорджа в білій сукні модного бренду Versace з довгим шлейфом до підлоги. Свій елегантний образ британський юрист ліванського походження доповнила сережками з діамантами та білим клатчем.

Амаль клуні Джордж Клуні
Амаль у довгій сукні від Versace. Фото: Getty Images
Амаль клуні Джордж Клуні
Фото: Getty Images

Не обійшлося і без приходу "другої мами" голлівудського красеня — тещі Барії Аламуддін. Вона є журналістом та редактором ліванського видання "Аль-Хайят".

Амаль Клуні Джордж Клуні Барія Аламуддін
Джордж Клуні обіймає маму Амаль – Барію Аламуддін. Фото: Getty Images

Раніше повідомлялося, що французький актор Венсан Кассель знайшов заміну Тіні Кунакі. 56-річний чоловік позіхав на молоденьку бразильську модель, копію його колишньої.