Енн Гетевей у чорному міні блиснула стрункими ногами на відомому телешоу (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 23 жовтня 2023, 14:03

Голлівудська зірка в total black викликала фурор на зйомках вечірнього шоу Сета Мейєрса

Популярна голлівудська актриса Енн Гетевей, яка відома своєю роллю у фільмі "Диявол носить Прада" та десятками інших ролей, давно завоювала серця шанувальників по всьому світу. Красуня має відмінний смак і часто викликає фурор на червоних доріжках та світських раутах.

Фото: Getty Images /Getty Images

Так, цього разу 40-річна Енн Гетевей викликала захоплення своєю появою на вечірньому телешоу Late Night with Seth Meyers. Актриса обрала для зйомок стильну total black цибулю, яка підкреслила всі її переваги.

Фото: Getty Images /Getty Images

Як видно, на зйомки 1425 епізоду 11 сезону шоу Late Night із Сетом Мейерсом Енн Гетевей прийшла в короткій чорній сукні з асиметричним краєм, яка підкреслила довгі стрункі ноги та тонку талію. Доповнюють образ лаковані чорні човники на високих шпильках. У зірки стриманий макіяж і класичне укладання, а з обличчя весь час не сходила сяюча усмішка.

Фото: Getty Images /Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що голлівудська актриса Енн Гетевей продемонструвала стильний образ на показі фільму, в якому зіграла роль. Знаменитість підкреслила фігуру елегантною сукнею у стилі Барбі.