Рідкісний вихід Гайді Клум з дочкою: одна в міні, інша — у сукні-сітці (фото)

Читать на русском
Автор
13293
Гайді Клум з її донькою Лені
Гайді Клум з її донькою Лені. Фото Getty Images

Що Гайді, що Лені вміють справити враження

Німецька супермодель та актриса Гайді Клум любить сміливі образи, не відстає від 50-річної зіркової мами і її 19-річна донька Лені. Рідкісний вихід знаменитостей викликав фурор у Німеччині.

Як повідомляє "Телеграф", Гайді Клум з Лені відвідали вечерю бренду спідньої білизни Intimissimi у Берліні 6 жовтня. Зірки стали головними гостями вечора, що відбувся у знаменитому музеї Боді.

Так, для події супермодель обрала рожеву мереживну сукню довжини міні. Фасон підкреслив розкішні ноги Клум. Зірка доповнила образ туфлями та сумкою в тон, а на вулиці накинула на плечі косуху. Розпущене волосся моделі спадає їй на плечі, а макіяж робить акцент на очі.

Тоді як донька Гайді Клум, вже успішна у свої 19 років модель Лені вийшла до фотографів у відвертій сукні-сітці, яка демонструє спідню білизну. Чорний клатч та туфлі завершують ансамбль.

Гайді Клум із донькою Лені
Гайді Клум із донькою Лені. Фото: Getty Images
Гайді Клум із донькою Лені
Ефектні образи. Фото: Getty Images
Гайді Клум із донькою Лені
Схожі? Фото: Getty Images
Гайді Клум із донькою Лені
Знаменитості опинилися у центрі уваги. Фото: Getty Images

Нагадаємо, Лені Олумі Клум народилася 4 травня 2004 року від стосунків Гайді Клум із бізнесменом Флавіо Бріаторе. Ще під час вагітності закохані розлучилися, а модель вийшла заміж за музиканта Сіла, який за кілька років удочерив первістка зірки.

Раніше "Телеграф" розповідав, що папараці застали на вулиці Нью-Йорка Анджеліну Джолі. Актриса була не одна, а з 15-річною донькою Вів’єн.