Посивілий, але у формі: який зараз має вигляд зірка "Термінатора" 76-річний Арнольд Шварценеггер (фото)

Читать на русском
Автор
Арнольд Шварценеггер помітно постарів
Арнольд Шварценеггер помітно постарів. Фото Getty Images

Поява Арнольда Шварценеггера викликала фурор

Зірка фільму "Термінатор" Арнольд Шварценеггер багато років зберігає чудову форму, хоч і помітно змінився через 40 років після виходу популярної картини. Актор і колишній губернатор Каліфорнії продовжує брати участь у громадському житті своєї країни.

Так, 76-річний Арнольд Шварценеггер з’явився на конференції журналу The Wall Street Journal у Лагуна-Біч 16 жовтня. Знаменитість був у центрі уваги.

Для заходу актор обрав елегантний образ у темних відтінках. Шварценеггер позував перед камерами у стильному піджаку, сорочці, джинсах, а завершують вбрання ремінь, годинник та туфлі. Відомий культурист постарів і посивів, але харизму, варто визнати, не втратив.

Арнольд Шварцнеггер
"Термінатор" уже не той. Фото: Getty Images
Арнольд Шварцнеггер
Зірка відвідав конференцію WSJ. Фото: Getty Images
Арнольд Шварцнеггер
Стильний образ актора. Фото: Getty Images

Арнольд Шварценеггер – актор і політик австрійського походження. Крім "Термінатора" у його фільмографії такі роботи, як "Геркулес у Нью-Йорку", "Коммандо", "Людина, що біжить". Починав кар’єру в бодібілдингу, відомим на весь світ став завдяки кіно, двічі обирався на посаду губернатора Каліфорнії. До речі, знаменитість повністю підтримує Україну в боротьбі з російськими окупантами, а під час туру українського гурту Kalush Orchestra США зустрівся з переможцями Євробачення 2022.

Раніше Арнольд Шварценеггер зізнався у своїй дитячій хворобі, невідомій лікарям на той час. Більше "Телеграф" розповідав у цьому матеріалі.