Періс Хілтон у приталеній сукні з блискітками оголила плечі на шоу Джиммі Феллона (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 23 жовтня 2023, 13:55

Ця красуня вміє приковувати до себе погляди і викликати фурор

Популярна американська модель і світська левиця Періс Хілтон, яка зворушила мережу ніжними знімками з тримісячним сином, викликала фурор на вечірньому шоу Джиммі Феллона.

Красуня в розкішному образі з’явилася в 11-му сезоні The Tonight Show, яке вийшло 17 жовтня.

Для зйомок Періс Хілтон обрала розкішну темну сукню з блискітками майже до п’ят, яка ідеально лягла по стрункій фігурі та підкреслила спокусливі вигини. При цьому блискуче вбрання підкреслило витончені плечі моделі та зону декольте.

Фото: Getty Images /Getty Images

Свій стильний лук американська зірка доповнила крихітною чорною сумочкою з кокетливим бантиком та човниками, які за стилем перегукуються із сумкою. Пишна густа шевелюра Хілтон була укладена акуратними м’якими хвилями, а на її обличчі яскравий макіяж. Слід сказати, що світська левиця і спадкоємиця великого сімейного бізнесу справила враження і на ведучого Джиммі Феллона, і на глядачів.

Фото: Getty Images /Getty Images

Додамо, що 42-річна Періс Хілтон є спадкоємицею сімейного бізнесу – найбільшої у світі мережі готелів та курортів Hilton. Зазначимо, що модель у січні 2023 року вперше стала мамою.

Фото: Getty Images /Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що Періс Хілтон вперше показала свого первістка. Також зірка подіумів розсекретила його ім’я.