Скандал із Юрієм Ткачем отримав продовження: на весіллі учасника "п’яних вечірок" засвітилася відома співачка (відео)

Читать на русском
Автор
18646
Артистка, мабуть, вирішила не коментувати свою присутність на скандальному весіллі
Артистка, мабуть, вирішила не коментувати свою присутність на скандальному весіллі. Фото Колаж "Телеграфу"

Як виявилося, на скандальному весіллі побувала співачка TAYANNA

Днями соцмережі здригнулися від гучного скандалу — "кварталовець" Юрій Ткач провів весілля учаснику "п’яних вечірок" у Києві Олегу Захарову. Блогер із Івано-Франківська вийшов із СІЗО під велику заставу і вирішив зіграти весілля, на яке в ролі ведучого запросив актора "Квартал 95" Юрія Ткача.

Як виявилося, окрім "кварталівця" на урочистості виступала українська співачка TAYANNA. Відео, на якому мигцем можна побачити виконавицю, блогер опублікував у своєму тік-току. Схоже, артистка наживо співала на весіллі для першого танцю молодят.

При цьому навіть після того, як спалахнув скандал, а незабаром Юрій Ткач виправдався перед українцями, TAYANNA, мабуть, вирішила мовчати. У її соцмережах не було жодних коментарів на тему весілля, бо спочатку помітили лише Ткача і весь хейт українців обрушився саме на нього.

Як писав "Телеграф", актор "Квартал 95" Юрій Ткач після скандального весілля виправдався перед українцями та заявив, що весь гонорар із весілля він направив на допомогу ЗСУ.

Раніше ми також розповідали про скандальне елітне весілля у Львові, яке зіграли екс-прокурор та співробітниця ГБР. Українців обурила розкіш та розмах цієї урочистості під час війни