Торт за 100 тисяч виявився бутафорським? Продюсер Полякової після весілля екс-прокурора зробив заяву (відео)

Читать на русском
Автор
9139
Михайло Ясинський зробив несподівану заяву про торт на скандальному весіллі
Михайло Ясинський зробив несподівану заяву про торт на скандальному весіллі. Фото Скріншот відео

Продюсер стверджує, що торт не справжній, але в мережі є відео, як наречена його ріже ножем

Продюсер Олі Полякової, яка після весілля екс-прокурора та співробітниці ГБР у Львові відповіла на хейт українців, Михайло Ясинський прокоментував галас навколо двометрового торта на тому самому весіллі.

Як відомо, кондитери оцінювали масштабний весільний торт на розкішному весіллі екс-прокурора та співробітниці ГБР в елітному заміському комплексі приблизно у 100 тисяч гривень. Однак, як заявив Михайло Ясинський у підкасті зі Славою Дьоміним, торт був пластиковим. Йому про це розповіли знаменитості, які виступали на скандальній урочистості, яка обурила українців.

Так, за словами продюсера Полякової, високий двометровий торт на весіллі був бутафорським, і лише його верхня частина була справжньою.

"Я знаю від одного, хто був на цьому святі з артистів, що цей торт був пластиковий, і справжній торт там був тільки на вершині", — заявив продюсер.

Зазначимо, що окрім Олі Полякової на весіллі екс-прокурора та співробітниці ГБР у Львові виступали також Олександр Пономарьов та Дзідзьо, а ведучим урочистостей був Григорій Решетник. Однак, на відміну від суперблондинки, чоловіки-артисти не коментували скандал.

Раніше "Телеграф" розповідав про ще одне скандальне весілля. Актор "Кварталу 95" Юрій Ткач провів весілля учаснику "п’яних вечірок" у Києві, на якому знущалися з дівчат.