У шанувальниць захопило дух: як зараз виглядають красені Деймон та Стефан із "Щоденників вампіра" (фото)

Читать на русском
Автор
1195
Пол Уеслі та Єн Сомерхолдер такі харизматичні
Пол Уеслі та Єн Сомерхолдер такі харизматичні

Два роки тому друзі відкрили спільний бізнес

Давні друзі та колишні колеги, зірки популярного у 2010-х роках серіалу "Щоденники вампіра" Пол Уеслі та Йєн Сомерхолдер відвідали святкування у Нью-Йорку, щоб відзначити свою нову спільну обкладинку журналу DuJour. Телесага "Щоденники вампіра", зав’язана на любовному трикутнику між братами Деймоном та Стефаном Сальваторе з прекрасною Оленою Гілберт, виходила на екрани вісім років із 2009 року.

Пол та Єн стали близькими друзями з того часу, як разом знялися в серіалі. А у 2021 році вони випустили бурбон Brother’s Bond, пише justjared.

На заході 41-річний Пол Уеслі виглядав стильно і строго у темно-синьому короткому двобортному пальті та светрі в тон. 44-річний Єн Сомерхолдер був одягнений у шкіряну куртку та чорні джинси, підкресливши вільний образ сірим шарфом.

Актори згадали про зйомки серіалу та прокоментували свої нинішні починання. "Не хочу здатися дурнем, але зараз я працюю більш старанно, ніж коли ми були зірками шоу. Ми побудували бізнес і керуємо чортовою компанією", — сказав Єн журналу DuJour.

"У якомусь сенсі це ще складніше. Це не plug-and-play", — додав Пол. Їм доводилося бути на знімальному майданчику майже щодня, і здавалося, що це був великий тиск.

"Тепер відповідальність лягає на нас. Кожна річ знаходиться під нашим контролем. І ми намагаємося розширюватись і рости", — продовжив Пол.

Йєн Сомерхолдер додав, що невдачі та успіхи починаються з нас. "У телешоу над тобою так багато верств і рівнів. Для нас із Полом, якщо ми зазнаємо невдачі, це буде на нашій совісті", — сказав він.

Paul Wesley та Ian Somerhalder
Пол Уеслі та Єн Сомерхолдер на обкладинці DuJour. Фото: Getty Images
Paul Wesley та Ian Somerhalder
Їм ставили серйозні запитання. Фото: Getty Images
Paul Wesley та Ian Somerhalder
Веселитися треба з розмахом! Фото: Getty Images
Paul Wesley та Ian Somerhalder
Вечірка вдалася. Фото: Getty Images
Paul Wesley та Ian Somerhalder
Друзі та бізнес-партнери підтримують одне одного. Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" показував, як зараз виглядає Меттью Девіс, який зіграв у "Щоденниках вампіра" доктора Аларіка "Ріка" Зальцмана. Також він знімався в іншому популярному серіалі. Дивіться у наступній статті, хто із зірок " Блондинка в законі " майже не змінився, а кого просто не впізнати!