Сміливий образ: Кейт Міддлтон вийшла у світ у сережках покійної принцеси Діани (фото)

Читать на русском
Автор
4083
Герцогиня Уельська Кейт Міддлтон
Герцогиня Уельська Кейт Міддлтон. Фото Getty Images

Майбутня королева Британії одягла сапфірові сережки-краплі, які раніше вважалися втраченими

Дружина майбутнього короля Великої Британії принца Вільяма, герцогиня Уельська Кейт Міддлтон, зібрала експертів з усього світу на симпозіум, проведений Центром раннього дитинства її Королівського фонду в Музеї дизайну в центрі Лондона. На заході 41-річна принцеса вразила сміливим діловим образом, хоча й нерідко віддає перевагу кежуал-лукам — з джинсами та кедами.

У середу, 15 листопада, вона виступила на заході із програмною промовою. Проєкт, який називають "справою всього життя" Кейт, спрямований на те, щоб наголосити на значущості перших років життя дитини.

Кейт Міддлтон виглядала невимушено у своєму фіолетовому костюмі. Вона поєднувала його з темно-синіми замшевими туфлями на підборах, обручкою з діамантами і сапфірами від принца Вільяма і сережками-краплинами покійної принцеси Діани так само з сапфірами і діамантами, які раніше вважалися безвісти зниклими.

Була широко поширена думка, що прикраси зникли, тому що їх не бачили після смерті Леді Ді у 1997 році. Кейт розвінчала цей давній міф цієї середи.

кейт міддлтон
Кейт Міддлтон, герцогиня Уельска. Фото: Getty Images
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон яскрава у фіолетовому костюмі. Фото: Getty Images
кейт міддлтон у костюмі
41-річна герцогиня одягла на конференцію сережки, які раніше належали Леді Ді. Фото: Getty Images

Раніше ми писали, що актриса Джессіка Честейн, яка підтримала Україну, зачарувала в рожевому костюмі. Вона представляє новий фільм зі своєю участю.