У трендовому жакеті: Джессіка Честейн, яка приїжджала до українців, показала, як стильно носити рожевий костюм (фото)

Читать на русском
Автор
2440
Пітер Сарсгаард та Джесіка Честейн просувають фільм Memory ("Пам’ять")
Пітер Сарсгаард та Джесіка Честейн просувають фільм Memory ("Пам’ять"). Фото Getty Images

46-річна "оскароносна" актриса вразила стильним рішенням

Американська актриса театру та кіно Джессіка Честейн, яка підтримала Україну у війні з росією та приїжджала до нашої країни у 2022 році, не перестає демонструвати стильні образи, відвідуючи кінопрем’єри та інші світські заходи.

У вівторок 46-річна знаменитість, яка рік тому здобула "Оскар" у категорії "Найкраща актриса" за роль у фільмі "Очі Таммі Фей", з’явилася в Центрі Робіна Вільямса Фонду SAG-AFTRA, розташованого в окрузі Манхеттен, Нью-Йорк. На зустрічі в рамках просування нового фільму зі своєю участю Memory ("Пам’ять") Честейн була присутня зі своїм колегою Пітером Сарсгаардом.

Джессіка вибрала для розмови з журналістами стильний костюм блідо-рожевого кольору. Він складався з розкльошених внизу штанів і трендового жакета, під яким виглядала кремова блузка.

джессіка честейн
Джессіка Честейн красива у діловому образі. Фото: Getty Images
джессіка честейн у костюмі
Рудоволоса актриса з’явилася на Манхеттені у рожевому костюмі. Фото: Getty Images

Фільм "Пам’ять"

Сюжет фільму розгортається у Нью-Йорку, де основні персонажі, закохана пара, намагаються побудувати стосунки, попри свої психологічні рани.

Пітер Сарсгаард Джессіка Честейн
Постер фільму Memory 2023 року

До речі, це не перший вихід актриси у стильному образі. Раніше Джессіка Честейн викликала фурор у блискучій сукні від Gucci на Тижні моди в Мілані, Італія.