56-річна кокетка: нестаріюча Джулія Робертс блиснула вбранням від Gucci (фото)

Читать на русском
Автор
5667
Американська актриса Джулія Робертс
Американська актриса Джулія Робертс. Фото Getty Images

Знаменитість привернула до себе увагу, взувши незвичайні туфлі бренду

Американська актриса Джулія Робертс, яка підтримала українців у рамках благодійного проєкту United24, вже занурилася у святкову передріздвяну метушню, що відображається у її публічних виходах на червоних доріжках.

Лише 28 листопада зірці фільму "Красуня" (1990) виповнилося 56 років. За кілька днів Робертс з’явилася на світському заході у Лондоні, де пройшов показ фільму за участю актриси під назвою Leave the World Behind ("Залиш світ позаду").

На лондонську прем’єру Джулія прийшла в образі, що повністю складається з речей італійського модного бренду Gucci. Так, знаменитість постала перед публікою в ансамблі з двобортного піджака блідо-рожевого кольору та коротких шортів у тон. Це вбрання дебютувало на Тижні моди в Мілані у вересні, в колекції Gucci весна-літо 2024, пише people.

Цьому образу Джулія Робертс надала святкової "родзинки", доповнивши його брендовими туфлями незвичайного дизайну — акторка віддала перевагу туфлям-човникам, прикрашені рядами звисаючих ниток з бісеру, які здалеку нагадують новорічну мішуру.

Джулія Робертс
Джулія Робертс у костюмі Gucci у Лондоні. Фото: Getty Images

Свою тонку шию знаменитість прикрасила блискучим ефектним намистом швейцарського бренду Chopard. Волосся актриса розпустила, уклавши чубчик "шторкою".

Джулія Робертс в костюмі
56-річна актриса блиснула незвичайними туфлями, що нагадують мішуру. Фото: Getty Images
Джулія Робертс в рожевому жакеті
Зірка не старіє. Фото: Getty Images

Раніше ми писали, який вигляд має колега Джулії Робертс за фільмом "Красуня", 74-річний Річард Гір. На публіці актора було помічено серед протестувальників у Нью-Йорку.