Джолі розповіла, як розлучення з Піттом підірвало її здоров’я

Читати російською
Автор

Після розлучення Джолі замислилася над тим, аби завершити свою акторську кар'єру

Голлівудська акторка Анджеліна Джолі вперше відверто розповіла, як її життя змінило скандальне розлучення з Бредом Піттом. Вона зізналася, що розрив з ексчоловіком серйозно позначився на її здоров'ї.

Джолі в інтерв'ю Wall Street Journal уточнила, що в неї на тлі стресу виник параліч Белла. Окрім того, зазначила Джолі, що вона втратила себе.

"Мій організм дуже сильно реагує на стрес. Рівень цукру у крові то збільшується, то падає. За шість місяців до розлучення у мене раптово виник параліч Белла (параліч лицьового нерва). Я не відчуваю, що я була сама собою протягом десятиліття певним чином. От у що я не хочу вникати", — сказала Джолі.

Акторка уточнила, що після розлучення вона замислилася над тим, аби завершити акторську кар'єру і виїхати з США разом зі своїми дітьми до Камбоджі, де в неї є маєток. Артистка зазначила, що поки вона цього не може зробити через суди, які досі тривають з Піттом.

"Це частина того, що сталося після мого розлучення. Я втратила можливість жити і мандрувати так само вільно. Я виросла у досить дрібному місті. З усіх місць у світі Голлівуд не є здоровим", — висловила думку Анджеліна.

Джолі і Пітт були однією з найкрасивіших акторських пар Голлівуду

Джолі розповіла, що після розлучення її коло спілкування дуже звузилося. Наразі вона багато часу проводить зі своїми дітьми, а своїми друзями називає біженців, якими протягом багатьох років опікується.

"Я зрозуміла, що мої найближчі друзі — біженці. Напевно, четверо із шістьох людей, з якими я близько спілкуюся — це жінки, які пережили війну та конфлікт", — поділилася зірка.

Раніше "Телеграф" писав, що дочка Джолі та Пітта Вів’єн цікавиться театром та кіно. Відомо, що акторка найняла дівчинку до себе на роботу.