"Вільна та весела": 59-річна Памела Андерсон вразила фанатів чесними фото

Читать на русском
Автор
2199
Памела Андерсон на публіці переважно фігурує без косметики
Памела Андерсон на публіці переважно фігурує без косметики. Фото Колаж, "Телеграф"

Памела Андерсон відмовилася від макіяжу у 2019 році

Акторка Памела Андерсон часто відвідує різні світські заходи, проте останнім часом вона завжди постає в образах без макіяжу. Також зірка сміливо виставляє фото без прикрас на особистій сторінці в Instagram.

Нещодавно Андерсон висловила вдячність організаторам премії Fashion Awards-2023 від Британської ради моди за можливість долучитися до цьогорічної церемонії. Памела підкреслила, що вона вручала нагороду у номінації "Лідер змін".

Акторка відмовилася від макіяжу у 2019 році після того, як померла її візажистка Алексіс Фогель.

Памела Андерсон
Сексуальна "рятівниця Малібу"

Тоді модель була ошелешена новиною та коментувала її так: "Вона була найкращою. З того часу я просто відчула, що без Алексіс для мене краще взагалі бути без макіяжу".

Памела висловила свій погляд на наявність макіяжу у зірок.

Памела Андерсон без прикрас

"Я помітила, що всі люди роблять яскравий макіяж. Але це так схоже на мене — йти проти правил і робити все навпаки. Я вільна та весела і думаю, що всі ми починаємо мати трохи смішний вигляд, коли стаємо старшими, і коли я дивлюся в дзеркало, то сміюся, і кажу собі: Ого! Це справді я… Що зі мною відбувається? Це цікава подорож", — наголосила акторка.

Шанувальники по-різному оцінюють теперішні принади Памели Андерсон, проте більшість поважає сміливіть акторки мати природній вигляд.

Раніше "Телеграф" писав, що нестаріюча Джуліанна Мур відкрила плечі в трендовій сукні. 62-річна голлівудська актриса "засвітилася" на червоній доріжці разом зі своїм чоловіком Бартом Фрейндліхом.