Даша Квіткова розповіла, як вони з Добриніним "ділять" маленького сина (відео)

Читать на русском
Автор
855
Квіткова розповіла, скільки часу її син проводить із батьком
Квіткова розповіла, скільки часу її син проводить із батьком. Фото Скриншот из YouTube

Блогерша здивувала несподіваним зізнанням

Популярна українська блогерка та інфлюенсерка Даша Квіткова, яка влітку потрапила у масову ДТП, розповіла, як вони з колишнім чоловіком Микитою Добриніним ділять сина. Як виявилося, дитина проводить однакову кількість часу з татом та мамою.

Про це Даша Квіткова розповіла у рубриці "33 питання" на ютуб-каналі "Люкс ФМ".

За словами блогерки, тиждень їхній маленький син Лев живе з нею, і тиждень живе з батьком. Такий варіант спілкування із сином колишнє подружжя обрало після розлучення.

"У нас з Микитою все порівну — тиждень-тиждень. Ми постійно на зв’язку. Звичайно, я сумую, але розумію, що цей тиждень батько теж хоче набутися з дитиною, тому я не заважаю", — розповіла Даша Квіткова.

Зазначимо, що Добринін та Квіткова стали парою після проекту "Холостяк", у них була красива історія кохання, яка привело їх до весілля у 2020 році, а потім і до народження дитини. Син Лев народився влітку 2021 року. Вже 2023 року під час повномасштабної війни пара заявила про розлучення. Усю свою історію стосунків, весілля, народження сина Квіткова транслювала у блозі в Instagram, де має вже майже 2 мільйони підписників.

Даша Квіткова, Микита Добринін
Фото: https://www.instagram.com/kvittkova/

Раніше "Телеграф" розповідав, що Дашу Квіткову запідозрили у зрадах Микиті Добриніну. Блогерка відреагувала на звинувачення.