"Понад 3 млн гривень собі до кишені": Олег Собчук повідомив про апетити шахрая, що ошукав українських зірок

Читать на русском
Автор
1514
Олег Собчук став жертвою шахрая
Олег Собчук став жертвою шахрая. Фото instagram.com/sob4uk/

Олег Собчук розповів про наймасштабнішу шахрайську схему в українському шоу-бізнесі

Нещодавно стало відомо, що кілька відомих українських знаменитостей заявили, що не можуть організувати свої концерти, на які вже розпродали квитки. Все дуже прозаїчно – організатор концертів, директор компанії Star Label Тарас Доненко утік з грошима.

Серед артистів, які постараждали від нахаби, фронтмен гурту "СКАЙ" Олег Собчук, Злата Огнєвіч, Тарас Чубай та Руслана. Про цю ситуацію на сторінці в Instagram розповів Олег Собчук.

Музикант Олег Собчук, який співпрацював з Дененком півтора року, уточнив, що те, що сталося, є наймасштабнішою шахрайською схемою в українському шоу-бізнесі. Відомо, що організатор концертів, який канув в лету, втирався в довіру до артистів протягом тривалого часу.

Олег Собчук розповів про шахрая

"Він сам на нас вийшов, запропонував свої послуги. І разом ми зробили близько ста концертів. Тривалий час він виконував свої обов’язки, досить сильно втерся в довіру. А потім у якийсь момент забрав кошти з запланованих наперед концертів у квиткових операторів і зник. Тільки з нас – це близько 3 млн 600 тисяч гривен. Ще є Злата Огнєвіч, Тарас Чубай та Руслана", — наголосив Собчук.

Артист додав, що такого масового "кидка", де було задіяно стільки артистів та фігурували такі суми, не пам'ятає.

Раніше "Телеграф" розповідав, чи гурт "Антитіла виступатиме на новорічних корпоративах. Тарас Тополя поділився планами.