Тіна Кароль на відпочинку в Карпатах показала, як подорослішав її син (фото)

Читать на русском
Автор
2314
Тіна Кароль з 15-річним Веніаміном
Тіна Кароль з 15-річним Веніаміном. Фото instagram.com/tina_karol

Тіна Кароль з сином обрали активний відпочинок в горах

Співачка Тіна Кароль, яка нещодавно дуже проникливо переспівала народний твір "Ой сивая тая зозуленька", поділилася з підписниками інформацією, як проводить нетривалу відпустку разом із 15-річним сином Веніаміном в горах. Наразі знаменитість відпочиває в Карпатах.

Про відпочинок Тіна написала на сторінці в Instagram. Артистка поділилася не лише суто особистими світлинами, де фігурує вона, а й показала колоритні кадри засніжених гір, де природа і справді вражаюча.

Карпати
Мальовничі зимові Карпати
Тіна, син
Тіна і син покаталися на лижах

Жінка з сином, який дуже змужнів, відвідали етнопарк "Гуцул Ленд" у Буковелі, де можна відчути місцевий колорит, подивитися на тварин, приміряти традиційне гуцульське вбрання та скуштувати місцеві страви.

Місцеві традиції назавжди залишаться в серці
Гуцул Ленд
Ознайомитися з культурою гуцулів - це важливо

Також Тіна разом з Веніаміном взялися за лижі, які їм вдалося приборкати. Відомо, що артистка спробувала загартуватися, йдучи босою снігом.

Раніше "Телеграф" писав, які нові різдвяні твори українських зірок варто послухати. Артисти напередодні різдвяно-новорічних свят написали чимало авторських творів, а дехто переспівав народні пісні.