Поліція затримала зірку "Х-фактора" Андрія Мацевка після двох років розшуку

Читать на русском
Автор
1436
Андрія Мацевка затримали за шахрайство
Андрія Мацевка затримали за шахрайство. Фото pravda.if.ua

Чоловікові не вдалося втекти від поліції

Андрій Мацевко — досить відома постать в українському шоубізнесі. Він прославився завдяки талантшоу "Х-фактор", хоч і не пройшов відбору в шоу. Вчора, 8 січня його затримала поліція.

Виявилося, що ще з липня 2021 року він перебував в розшуку за підробку пенсійного посвідчення. Він переховувався від органів. Ще навесні 2021 року його затримали у метро Києва. Саме тоді він ним і скористався.

Цьогоріч його затримання відбулося в Івано-Франківську. Патрульні помітили підозрілого чоловіка, який дуже дивно поводився і намагався втекти від поліції. Все ж патрульні затримали Андрія Мацевка.

Андрій Мацевко
Андрія Мацевка затримали

Чоловік неодноразово потрапляв у різні скандали. Наприклад, у 2015 році його було звинувачено у педофілії. Він нібито розбещував 14-річного хлопця, пропонуючи його інтимну зустріч. Хоча сам Мацевко все заперечував і казав, що хотів лише поспілкуватися з підлітком.

Зазначимо, що Андрій Мацевко заявляє, що він — народний артист України, хоча це не так. Він неодноразово брав участь у талант-шоу, однак не походив далі.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Даша Астаф’єва записала послання українцям під час обстрілів. Співачка розкрила жорстку правду про ситуацію в Україні.