Олена Мозгова розповіла, як її батько ставився до покійного Білоножка

Читать на русском
Автор
7020
Мозгова нагадала про роль Білоножка для України
Мозгова нагадала про роль Білоножка для України. Фото facebook.com/mozgovaolena74

Вона наголосила, що артист мав неперевершений голос, харизму та душу

Українська продюсерка Олена Мозгова пригадала покійного українського співака, народного артиста України Віталія Білоножка, який помер 9 січня 2024 року. Знаменитість переконана, що Україна втратила глобальну особистість.

На сторінці у Facebook Олена Мозгова наголосила, що він мав неперевершений голос, харизму та душу. Вона пригалала, що Білоножко завжди йшов проти течії та не був бездумною масою, він підтримав її батька в дуже важкий період.

Віталій Білоножко
Віталій Білоножко помер у 70-річному віці

"Віталій єдиний з відомих артистів з їхнього покоління, який не підписав листа за те, щоб тата позбавили всіх звань та нагород після його інтерв'ю Дмитрові Гордону. А також єдиний з артистів, які не відвернулися після всіх неприємностей і гонінь на тата", – підкреслила Мозгова.

Співачка акцентувала увагу на тому, що роль Білоножка для України неоціненна. "Україна втратила талановитого співака, людину й патріота. Помоліться за Віталія та його красиву душу. Згадайте добрим словом людину, яка відійшла у вічність", – резюмувала вона.

Нагадаємо, що хіти Віталія Білоножка запам'яталися багатьом поколінням українців. Шанувальники творчості співця двох сердець відреагували на його смерть дуже бурхливо.

Раніше "Телеграф" розповідав, що стали відомі останні слова Ніни Матвієнко. Про що просила українців артистка, яка померла у жовтні 2023 року.