Зірка "Венздей" Дженна Ортега "блиснула" пишними грудьми в сукні від Valentino (фото)

Читать на русском
Автор
2396
Дженна Ортега на прем'єрі фільму "Фаворитка Міллера" Новина оновлена 12 січня 2024, 15:28
Дженна Ортега на прем'єрі фільму "Фаворитка Міллера". Фото Getty Images

Акторка похизувалася пишними грудьми та красивими ногами

Популярна голлівудська акторка, що стала відомою на весь світ завдяки головній ролі в серіалі "Венздей", не перестає дивувати публіку своїми ефектними нарядами. Цього разу вона відвідала 35-й міжнародний кінофестиваль в Палм-Спрінгс.

Дженна Ортега відвідала міжнародну прем’єру фільму "Фаворитка Міллера", де вона зіграла одну з головних ролей. Акторка обрала для прем’єри білу мінісукню з відкритими плечима та спиною і квітковими вставками від Valentino. Такий наряд гарно підкреслив її пишні груди. Доповнила свій аутфіт акторка білими туфлями-човниками на підборах з гострим носком, браслетом з перлинами та такою ж каблучкою.

Дженна Ортега
Дженна Ортега в пікантній сукні на прем'єрі фільму "Фаворитка Міллера". Фото: Getty Images
Дженна Ортега
Усміхнена Дженна Ортега на прем'єрі фільму "Фаворитка Міллера". Фото: Getty Images

Фільм "Фаворитка Міллера" — психологічний триллер про складні відносини викладача і студентки. Дженна Ортега зіграла розумну студентку Каїру Мир, яка закохалася у свого вчителя Джонатана Міллера, якого зіграв Мартін Фрімен. У нього є сім’я та робота, яку він боїться втратити через спочуття студентки.

Джейд Холлі Бартлетт, Дженна Ортега, Мартин Фриман и Мэри-Маргарет Кунце
Джейд Холлі Бартлетт, Дженна Ортега, Мартин Фриман и Мэри-Маргарет Кунце на прем'єрі фільму "Фаворитка Міллера" . Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, які образи обрали голлівудські зірки для церемонії "Золотий глобус 2024". Знаменитості вразили своїми вишуканими вбраннями.