Селена Гомез у червоно-чорному, Джессіка Честейн - в зеленому з паєтками: найяскравіші наряди на церемонії "Еммі 2024"(фото)

Читать на русском
Автор
1103
Дженна Ортега на церемонії нагородження "Еммі 2024"
Дженна Ортега на церемонії нагородження "Еммі 2024". Фото Getty Images

Зірки мали неперевершений вигляд у брендових вбраннях

Церемонія "Еммі", на якій нагороджуються найкращі серіали, шоу та їхні творці, традиційно відбувалася у вересні. Однак через страйки у Голлівуді вона перенеслася на січень 2024, як і нагородження премією "Оскар".

Цього року зірки обрали елегантні, стримані та водночас яскраві наряди. Багато зірок було в довгих сукнях в підлогу.

Найяскравіші образи на церемонії "Еммі 2024"

Селена Гомез обрала бежеву сукню до підлоги від Oscar de la Renta з чорно-червоними паєтками. Вона чудово підкреслила її пишні груди та ідеальну фігуру. Доповнила образ акторка діамантовим намистом від Tiffany & Co та сережками того ж бренду.

Селена Гомез на церемонії Еммі
Селена Гомез у вишуканій сукні від від Oscar de la Renta. Фото: Getty Images

Джессіка Честейн зупинила свій вибір на неоново-зеленій сукні від Gucci з глибоким декольте та бахромою в нижній частині. 46-річна зірка вирішила доповнити образ акцентними сережками та ліловою помадою.

Джессіка Честейн на церемонії Еммі
Джессіка Честейн в розішній сукні від Guccі. Фото: Getty Images

Вагітна С’юкі Вотерхаус також обрала довгу червону сукню від Valentino з розрізами. Великий бант на талії зроби образ милим та красивим. ЇЇ особливий стан неабияк прикрасив червоний наряд з відкритою спиною.

С'юкі Вотерхаус на церемонії Еммі
С'юкі Вотерхаус у червоній сукні від Valentino. Фото: Getty Images

Дженна Ортега зупинила свій вибір на прозорій пишній сукні з квітковими вставками та відкритими плечима. Доповнила образ акторка туфлями на підборах, які ідеально пасували під вбрання та прикрасами на шиї та руках.

Дженна Ортега на церемонії Еммі
Дженна Ортега в ніжній пишній сукні. Фото: Getty Images

Сара Снук обрала довгу червону сукню від Vivienne Westwood з невеликим декольте і відкритими плечима. Прикраси від Cartier ідеально доповнили її образ. 36-річна акторка мала неперевершений вигляд.

Сара Снук на церемонії Еммі
Сара Снук в яскравій сукні від Vivienne Westwood. Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, які наряди обрали знаменитості для церемонії "Золотий глобус 2024". Багато зірок були в червоному.