Оля Полякова в честь Дня народження презентувала перший україномовний альбом

Читати російською
Автор

Оля Полякова запрем'єрила україномовний альбом

17 січня Оля Полякова святкує свій День народження. Сьогодні співачці виповнилося 45. Ранок цього дня зірка вирішила провести в ролі ведучої та радіостанції Люкс ФМ, де презентувала україномовний альбом золотих хітів.

Альбом складається з пісень, які стали хітами зірки, але були написані російською мовою та перекладені на українську. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

До альбому увійшли наступні треки: "Королева ночі", "Ей, Секундочку", "Чарівні очі", "Рай на землі", "Номер один", "Танцюю, як в останній раз" та "Шльопки". В ефірі радіо Оля Полякова з’явилася з благодійною метою - збір коштів для 53 бригади медичної роти, яким вона передавала евакуаційний автомобіль раніше.

Також артистка підготувала сюрприз для своїх шанувальників. Вона розіграла призи, серед яких 5 пар квитків на meet&greet перед концертом у Києві 26 жовтня з ексклюзивним доступом залаштунки.

Привітати співачку завітала її дочка Маша, яка власноруч спекла торт для мами. "Вона до шостої ранку готувала торт своїми руцями! Будемо куштувати!"- поділилася Оля.

https://www.instagram.com/polyakovamusic/

Також на радіо приїхав MELOVIN, який заспівав Олі Поляковій пісню-привітання та подарував шампанське та великий букет квітів.

https://www.instagram.com/polyakovamusic/

Раніше "Телеграф" розповідав, що Злата Огнєвіч відсвяткувала своє 38-річчя 12 січня. Зірка поїхала на відпочинок у Таїланд і запрем'єрила новий альбом.