Наталія Тютюненко — автор порталу Телеграф
Журналістка
У журналістиці з 1998 року. З 2022 року - журналістка "Телеграфу". Писала для видань "РБК-Україна", MC.today, Mediasat.
-
Новини України
Яка там трендова ферментація? Квашене яблуко з Бессарабського ринку — оце ферментація!
- Дата публікації
-
Новини України
Смак до гарної їжі в Україні витравили спочатку голодом, потім радянщиною, каже Олена Павлова
- Дата публікації
-
Новини України
Є думка, що у вінницьких ресторанів — найвибагливіший клієнт. Тим більш дивно, як вдалось "сестрам Дебі" — рідним сестрам Тетяні Перимській та Олені Гончаренко — за три найскладніші для нашої країни роки захопити цей ринок і затвердитись на ньому
- Дата публікації
-
Новини України
Узвару можна додати пікантного смаку — приєднуйтесь до традицій Поділля
- Дата публікації
-
Новини України
Про це "Телеграфу" стало відомо під час підготовки інтерв'ю з новим очільником
- Дата публікації
-
Новини України
путін перекручує історію, як росіяни в принципі звикли це робити, каже книжковий експерт
- Дата публікації
-
Новини України
Дуб у 200 років — це молодик, який може дожити до 1500, каже арборист Володимир Ветроградський
- Дата публікації
-
War Telegraf
Доля цінних предметів старовини буде визначена пізніше, після вивчення та реставрації
- Дата публікації