Названо дату наступного бою Ломаченка

Читать на русском
Автор
2984
Ломаченко готовий знову вийти на ринг
Ломаченко готовий знову вийти на ринг. Фото boxingscene.com

Спортсмен має намір захищати честь рідної країни — цього разу у боксерському поєдинку, а не в лавах ТРО

Український боксер Василь Ломаченко, який встиг під час війни стати одним із бійців територіальної оборони Одещини, зібрався відновити спортивну кар’єру. У суботу, 30 липня, було оголошено про дату його наступного бою, і відбудеться він уже цієї осені.

Деталі відкрило видання Luckypunch.net, посилаючись на інформацію від віце-президента Top Rank Boxing Карла Моретті. Наступного разу український чемпіон, який раніше мав титули одразу у трьох вагових категоріях, боротиметься за нову перемогу 22 жовтня.

Наразі невідомі ім’я його суперника та країна проведення боксерського поєдинку. З цими моментами компанія, яка займається організацією бою, розбиратимуться відразу після того, як Василь Ломаченко підтвердить, що зможе покинути межі України.

Варто нагадати, що "крайній" боксерський бій у "Ломи" був іще взимку минулого року — 21 грудня. Тоді на рингу легендарного Madison Square Garden українцю легко вдалося перемогти Річарда Коммі.

Після цього він мав зустрітися у бою з австралійцем Джорджем Камбососом, проте в Україну нахабно вторглася росія. Прийнявши рішення залишитися в країні і піти в загони тероборони, Ломаченко відмовився від бою, на що його противник відреагував із розумінням.

Варто зазначити, що Камбосос після цього втратив свій чемпіонський титул, поборовшись із Девіном Хейні.