НП у Дніпрі: уламки російської ракети впали на АЗС, почалася пожежа, є жертви

Читать на русском
Автор
6637
Наслідки удару по Дніпру
Наслідки удару по Дніпру

Вогонь вдалося оперативно локалізувати

Російські окупанти знову завдали ударів по мирних українських містах. Так увечері 25 жовтня уламки ракети впали на автомобільну заправку в Дніпрі, через що там утворилася масштабна пожежа.

Як повідомив у своєму телеграм-каналі заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко, зруйнованою виявилася заправка БРСМ, а ліквідація наслідків пожежі триває.

Крім того, він виклав кадри з місця події та зазначив, що станом на 22:15 пожежу вдалося локалізувати на площі 300 квадратних метрів. Відомо про те, що дві людини загинули, а ще двох вдалося врятувати.

Водночас голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко повідомив, що, за попередніми даними, крім двох загиблих є інформація про трьох постраждалих.

Як повідомлялося раніше, окупанти від початку вторгнення нещадно обстрілюють мирні українські міста, а в жовтні посилили обстріл об’єктів критичної інфраструктури. Так, наприклад, після обстрілу 22 жовтня, який залишив без світла мільйони людей, в Укренерго повідомили, що наслідки можуть бути настільки ж руйнівними, як наслідки ударів 10-12 жовтня.

Примітно, що енергетична інфраструктура в Дніпропетровській області в жовтні зазнала обстрілів найчастіше.