Повня на Водохресний святвечір 18 січня: що можна і не можна робити в цей день

Читать на русском
Автор
Астрономічна подія перетинається із важливими православними святами
Астрономічна подія перетинається із важливими православними святами

Цього дня не можна вживати алкоголь та провокувати конфлікти

Повня завжди веде за собою емоційне зіткнення та ризик потрапити в неприємну ситуацію. Перший повний Місяць у 2022 році відбудеться 18 січня, якраз у день церковного свята Водохресного святвечора, напередодні Хрещення Господнього.

За прогнозом астролога Олени astrologia_horarnaya в Інстаграмі, у цей день виникають ризики аварій, ураження струмом, інсультів, можливі поломки засобів зв’язку: телефонів та комп’ютерів. Також у такі дні є небезпека на дорогах, тому слід бути уважними як за кермом, так і на дорогах. Варто також уникати сварок та з'ясувань, інакше ризики різких необдуманих розривів відносин будуть дуже великими.

Повня дає надчутливість до алкоголю, часто підвищується апетит і турбує безсоння, набряки. Як правило, перераховане турбує за день до, в саму Повню і наступного дня.

Що не можна робити в Повню 18 січня — заборони

  • Ні нових починань
  • Ні хірургічним втручанням
  • Не варто вживати алкоголь
  • Переносимо косметологічні маніпуляції
  • Не з’ясовуємо стосунків
  • Не виявляємо і не провокуємо агресію
  • Уникаємо скупчення людей

Що можна робити в Повню 18 січня

Єдиним плюсом повного Місяця є те, що воно відбувається практично в день Хрещення, і потужний християнський егрегор нівелює багато гострих кутів цієї аварійної Повні. В цей період можна позбавлятися непотрібних речей і відмовлятися від шкідливих звичок.

Нагадаємо, що з 14 січня до 4 лютого триває період ретроградного Меркурія. Що категорично заборонено робити в цей час – читайте у нашому попередньому матеріалі.