Коли припиняться відключення електроенергії в Україні: астролог назвала дату, коли українці відчують полегшення

Читати російською
Автор

На жаль, але до весни ситуація навряд чи стабілізується

Відома астролог Ольга Медвецька, яка раніше назвала дату, коли припиняться активні бойові дії в Україні, поділилася ще одним прогнозом. На цей раз астроексперт звернула свою увагу на ситуацію з електроенергією в нашій країні, тому розповіла, коли вона може стабілізуватися.

В інтерв’ю виданню УНІАН, Медвецька зазначила, що покращення енергетичної ситуації в Україні розпочнеться вже цієї весни. У цей же період, логічно, що і ситуація зі світлом стане набагато кращою.

Коли може припинитися вимкнення електроенергії в Україні

"Українці відчують полегшення свого становища з середини березня. Це пов’язано, зокрема, з поступовим поліпшенням енергетичної ситуації в країні. Адже сходитиме нанівець опозиція між транзитним Сатурном і Натальною Венерою в карті України, а також Сатурн нарешті перейде на знак Риб, то є важкий період Саде-Саті України потихеньку, але завершуватиметься» — зазначила Медвецька.

Як повідомлялося раніше, окупанти завдали чергового ракетного удару 14 січня, в результаті якого зафіксовано прильоти по енергетичних об’єктах у низці областей. Міністр енергетики Герман Галущенко після цього заявив, що найближчими днями будуть важкими.

Подібним прогнозом також поділилися у ДТЕК, зазначивши, що мешканцям доведеться зіткнутися не лише з плановими відключеннями, а й з аварійними.