"Потрібно позбутися цієї чорноти": екстрасенс передрік швидку перемогу України за однієї умови

Читать на русском
Автор
707
Україну потрібно позбавити проросійських попів
Україну потрібно позбавити проросійських попів. Фото Колаж "Телеграфу"

За словами Шептицького, будуть спроби підривати Україну зсередини через виселення УПЦ МП

Скандали з УПЦ МП лише набирають обертів. Через їх роботу на кремль українці висловлюються за виселення проросійських священнослужителів з території Києво-Печерської лаври, а за скандального митрополита УПЦ МП Павла Лебедя (Паша Мерседес), відзначений зовсім не чернечим життям, нарешті взялася СБУ.

Про те, що закінчення війни та перемогу України прискорить позбавлення від служителів церкви, у яких, як виявилося, є паспорти країни-агресорки рф, заявив в інтерв’ю unian український екстрасенс і таролог Роман Шептицький.

"Не бачу чогось дуже страшного, але будуть спроби підривати Україну зсередини через виселення УПЦ МП. Однак воно відбуватиметься і надалі. Чим швидше ми позбудемося всієї цієї "чорноти", тим швидше настане наша перемога", — сказав астроексперт.

Також Шептицький зазначив, що вже цього року є ймовірність скасування воєнного стану, яке було запроваджено одразу після повномасштабного вторгнення російської армії в нашої країни. Разом з ним буде скасовано і комендантську годину.

Раніше український астролог Володимир Бадіян розповів, що чекає на Україну після війни з російським агресором. За словами астроексперта, для нашої країни найближчим часом відкриється "вікно можливостей", влада зміниться.