"Відчутно запахне розгромом": астролог назвав місяць повних провалів росії

Читать на русском
Автор
12876
Травень запахне поразкою російських окупантів
Травень запахне поразкою російських окупантів. Фото segodnya.ua

Астролог Влад Росс назвав важливі дати для України

Відомий український астролог Влад Росс зробив прогноз на травень поточного року, згідно з яким цього місяця росія зіткнеться з поразкою.

В інтерв’ю "Главреду" астроексперт розповів, що наразі українські збройні сили шукають уразливі місця у противника, а починаючи з 5 травня розпочнеться активна фаза воєнних дій з боку української армії.

Також Влад Росс зазначив, що у травневу повню стабілізується погода, земля висохне, що дозволить важкій техніці, включаючи танки, рухатися вперед. У травні відбудеться ще одна значуща подія: 16 числа планета Юпітер переміститься в знак Тельця. За словами астролога, Україна буде схильна до "переможного впливу", і після цієї дати "запахне розгромом росії".

Раніше відомий астролог Влад Росс дав прогноз щодо смерті президента країни-агресорки володимира путіна. За його словами, кривавий диктатор може померти найближчим часом, оскільки Чорний Місяць перебуває у його домі смерті.

Раніше український екстрасенс та шаманка Сейраш розповіла, чи продовжиться війна в Україні у 2024 році. Вона вважає, що є три варіанти розвитку подій.