Окупанти бомбять Харківщину: у селі під Чугуєвом загинула дитина (фото)

Читать на русском
Автор
919
Результати обстрілів села Донець
Результати обстрілів села Донець

Росіяни продовжують знищувати мирне населення нашої країни.

Окупаційні війська продовжують завдавати ударів по мирних українцях, намагаючись зламати захисників нашої країни. Так 8 березня під удар потрапило село Дінець, що у Чугуївському районі Харківської області.

Про це повідомила пресслужба ДСНС.

Зазначається, що населений пункт зазнав авіаудару, внаслідок якого снаряд потрапив у житловий будинок. Через це загинули двоє людей, включаючи дитину 2015 року народження.

Ще одну людину вдалося врятувати з-під завалів.

Як повідомлялося раніше, 8 березня окупанти знову активізували обстріл цивільної інфраструктури. Зокрема авіаударам зазнали житлові будинки в Сумах.

Також варто нагадати, що вдень очікувалася евакуація мирних жителів по "зеленим коридорам" з Маріуполя, однак саме в цей момент війська противника перейшли в наступи, через що цивільні залишити місто не змогли.

Увечері того ж дня стало відомо, що окупанти розстріляли мікроавтобус із символікою "червоного хреста", в якому до Миколаєва намагалися дістатися співробітниці дитячого садка. Через це загинули щонайменше троє жінок, ще дві були поранені, але змогли дістатися до позицій ЗСУ.