Долар упав у ціні на чорному ринку: свіжий курс валют на 21 червня

Читать на русском
Автор
1634
Валютний курс знову коливається
Валютний курс знову коливається. Фото dengi.ua

Валютні гойдалки продовжуються — які перспективи

Європейська та американська валюта дешевшають на чорному ринку. Так, на ранок 21 червня за долар в обмінках просять 35,3/35,5 грн, що нижче при купівлі та продажу на 20 та 10 копійок відповідно від ціни понеділка.

За даними сайту "Мінфін", євро просів у ціні менш значно на 15 коп при покупці та 10 при продажу. Курс становив 37,15/37,4 грн за EUR. Зазначимо, що при цьому курс у Нацбанку зріс. В загальнобанківському зведенні ціна на долар та євро також впалаю

Оперативні та перевірені новини про події в Україні

У Національному банку також трохи піднялися в ціні польський злотий та російський рубль. У зведеній таблиці наведено усереднені дані по України.

Курс валют на чорному ринку
Курс валют на чорному ринку

Економісти не очікують різкого зльоту долара в ціні, але вважають, що долар буде стабільнішим за євро, оскільки США мають свої енергоресурси, на відміну від ЄС.

Інші експерти також висловлюються на підтримку долара як стабільної валюти, на другому місці називають гривню, а потім — євро.

Раніше "Телеграф" писав про ціну за долар може мінімально спуститься до 30 грн. Це не лише малоймовірно, а й небезпечно для економіки, вважають експерти.