У вихідні валюту краще не купувати: актуальний курс долара та поради експерта

Читать на русском
Автор
1682
Вартість долара може змінитися
Вартість долара може змінитися. Фото 24 канал

Курс долара від НБУ поки залишається на рівні 36,6 і не змінюється

Курс долара в Україні поки перебуває у стабільному стані. Однак на 100% точно передбачити подальші коливання не може ніхто через непередбачуваність факторів впливу.

Якщо ви планували купівлю валюти, зволікати з цим не варто. Про це розповів приватний інвестор Василь Матій у коментарі 24 каналу. Експерт стверджує, що купувати валюту потрібно поступово й потроху, не намагаючись дочекатися нижчого курсу. Водночас не варто бігти в обмінник і скуповувати валюту на всі заощадження, як тільки повіяло нестабільністю на ринку.

Матій вважає, що є ризик того, що вартість долара зміниться. Він також рекомендує купувати валюту тільки в будні, оскільки курс у вихідні може змінитися непередбачувано. Станом на 25 січня в Україні на чорному ринку в середньому за долар просять 40,410/40,493 грн, а за євро — 43,440/43,6 грн.

Курс валют в Україні на 25 січня
Курс валют в Україні

Раніше "Телеграф" розповідав, що 2023 року очікується стрибок курсу долара. Найближчого місяця різких змін чекати не варто, вважають економісти, а от у другій половині року варто бути уважними.