Невелику "двушку" з килимами на стінах у Києві продають за $65 тисяч (фотофакт)

Читать на русском
Автор
2285
У квартирі окремі кімнати Новина оновлена 16 лютого 2022, 18:46
У квартирі окремі кімнати. Фото olx.ua

Житлова площа у квартирі — трохи більш як 30 квадратів. Ще 8 – кухня.

На тлі зростання цін на квартири в Києві починають з'являтися досить оригінальні оголошення про продаж відповідної житлової нерухомості. "Не біля метро і з необхідністю "косметичного ремонту" — таке оголошення про продаж квартири в Подільському районі столиці з'явилося в мережі. Примітно ж тут те, що двокімнатну квартиру загальною площею 50,7 квадратів оцінили у понад 1,8 млн грн (64 999 доларів США).

В оголошенні на сайті OLX вказано, що у квартири засклений балкон з виходами в обидві кімнати.

Квартира знаходиться на третьому поверсі, має роздільний санвузол, а поблизу є торгова та освітня інфраструктура. Дві кімнати – 18 та 12,6 квадратних метрів, кухня – 8. Окремим "бонусом" названо перспективну будову метро поблизу. Зараз до метрополітену необхідно добиратися автотранспортом від 10 до 25 хвилин.

Відповідно до оголошення квартира мебльована — на фото видно диван, килими на стінах і підлозі, меблева "стінка", кухонна побутова техніка, а туалет обладнаний спеціальною шафкою.

Квартира в Києві
Продаж квартири в Києві
Скільки коштує квартира в Києві
двушка в Києві ціна
Квартира в Києві приклад
Нерухомість Києва

Раніше "Телеграф" писав про квартиру в столиці розміром 13 квадратних метрів за яку хочуть понад півмільйона гривень.

Експерти також підрахували, що зібрати на квартиру в Києві можна за 14 років, за умови накопичення по 300 доларів на місяць.