В одному з районів Києва пролунав вибух, є загиблі (фото, відео ОНОВЛЕНО)

Читать на русском
Автор
7338
Вибух у Києві 9 лютого Новина оновлена 09 лютого 2023, 20:30
Вибух у Києві 9 лютого. Фото Ілюстративне фото

Ймовірна причина вибуху — газовий балон

У Дарницькому районі Києва на території колишнього заводу вдень 9 лютого пролунав вибух. Внаслідок надзвичайної події загинули люди.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко. "Пошуково-рятувальні роботи на місці вибуху на території колишнього заводу в Дарницькому районі продовжуються. Двоє людей загинули. Чотирьох постраждалих врятували. Зараз розбирають завали та шукають людей, які можуть залишатися під уламками зруйнованої будівлі".

Оновлено 19:50. Кількість загиблих зросла до 4 осіб — усі чоловіки, повідомляють у КМВА. Серед п'ятьох постраждалих дві жінки та троє чоловіків. Один із постраждалих відмовився від госпіталізації, а решту відвезли до лікарні.

Оновлено 19:25. За інформацією влади Києва, відомо вже про трьох загиблих цивільних. П'ятьох постраждалих вдалося витягти з-під завалів. Ними зараз займаються медики. Ще одна людина перебуває під завалами, рятувальна операція продовжується.

Вибух стався у одноповерховому складському приміщенні на території колишнього заводу, внаслідок чого зруйновано 500 кв. м будівлі. Про вибух Кліко повідомив о 15:55, додавши, що рятувальники, медики та інші необхідні служби вже виїхали на місце події, а інформація про постраждалих та масштаби руйнування уточнюється.

Як повідомляла КМДА, попередня причина того, що сталося, — вибух газового балона.

Через вибух постраждали також автомобілі, припарковані поряд із будинком.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що в росії вибухнула багатоповерхівка, через що обрушився цілий під'їзд. Відомо мінімум про п'ятьох загиблих.