Уламок ракети у Києві мало не впав на маршрутку — відео

Читать на русском
Автор
2347
У Києві уламок ракети впав на дорогу
У Києві уламок ракети впав на дорогу. Фото Колаж "Телеграфу"

Уламок звалився на проїжджу частину в Оболонському районі столиці

Уламок збитої над Києвом ракети під час чергової атаки, яку влаштували окупанти 29 травня, впав на проїжджу частину. Це мало не призвело до великої трагедії.

Відповідне відео було опубліковано в одному з популярних українських Telegram-каналанів.

На кадрах видно, як уламок падає на дорогу, де на той момент знаходилася велика кількість транспорту. Буквально за лічені секунди до цього встигає промчати пасажирська маршрутка. У результаті уламок упав біля двох легкових автомобілів.

За інформацією мера Києва Віталія Кличка, інцидент трапився в Оболонському районі міста приблизно об 11.30. На місце події виїхали співробітники ДСНС.

"Рятувально-пожежні служби гасять уламки ракети, що горять на проїжджій частині дороги в Оболонському районі", — написав він у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що після 11 ранку в більшій частині областей України було оголошено повітряну тривогу. Ворог вкотре розпочав обстріл Києва та Київської області. За інформацією головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, ППО вдалося знищити всі цілі, це 11 ракет "Іскандер-М" та "Іскандер-К".