Ракета влучила у будівлю ТЦ: наслідки нічної атаки на Київ (фото)

Читать на русском
Автор
8176
Наслідки ракетної атаки, яку росіяни завдали по столиці
Наслідки ракетної атаки, яку росіяни завдали по столиці. Фото Колаж "Телеграфу"

На місці події виникла пожежа

Російські окупанти не припиняють атаки на Київ і в ніч проти 30 серпня було здійснено черговий обстріл столиці. Проте надійна робота наших сил ППО не дозволила загарбникам завдати ударів по об’єктах у столиці.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив тимчасовий виконувач обов’язків голови Дарницької районної у місті Києві державної адміністрації Микола Калашник. За його словами, частина збитої повітряної цілі влучила у будівлю торговельного центру.

"Уламки у Дарницькому районі влучили у будівлю торгового центру Ашан по вулиці Здолбунівській. Негайно на місце події прибула чергова бригада пожежників та ліквідувала наслідки пожежі", — йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, постраждалих в результаті нічної атаки росіян на столицю, на щастя, немає. Відомо, що деякі об’єкти зазнали пошкоджень після падіння уламків.

"Зруйнований дах, залишки ракети у внутрішньому приміщенні, працює слідчо-оперативна група", — написав Калашник.

Також він опублікував фотографії, на яких знято наслідки російської атаки по Києву цієї ночі.

Водночас у пресслужбі ДСНС України повідомляють, що у Фастівському та Бучанському районах Київщини внаслідок нічної атаки виникли пожежі та руйнування житлових будинків, а також займання трав’яного настилу. Усі пожежі вже було ліквідовано.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко повідомив, що в результаті атаки по Києву 30 серпня загинуло двоє людей. Також є постраждалі.