"Пророкували долю" на парковках: у Києві засудили "ворожок" (фото)

Читать на русском
Автор
Ілюстрація
Ілюстрація. Фото https://pixabay.com/

Зловмисниці проведуть найближчі роки за ґратами

Мешканки Київської області представлялися пророчицями і, таким чином, викрадали гроші у довірливих людей. Жінки орудували у публічних місцях та поводилися досить зухвало, проте їх вдалося затримати правоохоронцям.

Про це повідомили у прес-службі Київської міської прокуратури. Аферисток засудили і найближчі сім років вони проведуть за ґратами.

Повідомляється, що дві мешканки Київської області на одному із столичних паркувальних майданчиків, розташованих перед гіпермаркетом, побачили чоловіка, який сидів у салоні автомобіля. Вони представилися йому пророчицями і запропонували погадати.

Фото надане прес-службою Київської міської прокуратури

Поки одна з жінок відволікала потерпілого, інша вихопила з його рук 1000 гривень та втекла разом зі своєю спільницею. Чоловік звернувся за допомогою до правоохоронців та особи зловмисниць були оперативно встановлені. Аферисток розшукали та затримали. Виявилося, що одна з "ворожок" вже неодноразово була судима за скоєння майнових злочинів.

Речові докази злочину

Святошинський районний суд визнав жінок винними у відкритому викраденні чужого майна та засудив їх до 7 років позбавлення волі.

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що в Києві розкрили кмітливих зеків-аферистів — вони продавали неіснуючі генератори. Оголошення аферисти розміщували у соцмережах та представлялися військовими, які перебувають на передовій.