Дощі в Києві не вщухають: коли чекати на пік опадів

Читати російською
Автор

Вдень температура повітря триматиметься біля позначок +13…14 градусів

Хмарне небо, яке зараз "висить" над столицею нашої країни не збирається роз'яснюватись до початку вихідних. За словами синоптиків, опади будуть щодня і переважно вранці та ввечері.

Згідно з прогнозом синоптичного ресурсу Sinoptik, містянам не варто чекати на сильні пориви вітру. Найближчими днями вони не сягатимуть вище 4 м/с.

У четвер, 26 жовтня, протягом усього дня погода у Києві буде похмурою. Нічний дрібний дощ до ранку вже завершився, однак ввечері може поновитись. У денний час сонце іноді визиратиме з-за хмар. Температура повітря вдень прогріється до 13 градусів тепла, а ночі було до +11 °C. Протягом дня дутиме слабкий вітер, до 2 м/с.

Ближче до вихідних, 27 жовтня, хоча вранці було прояснення, однак протягом дня очікується хмарність. Нічний сильний дощ закінчиться ще до приходу ранку, але є ймовірність, що він піде знову ввечері. Вдень температура сягатиме 14 градусів тепла. Вночі охолоне до +11 °C. Максимальні пориви вітру відбудуться у денний час — легкі 1 м/с.

У суботу, 28 жовтня, сонце також майже не визиратиме з-за хмар і протягом дня домінуватиме хмарна погода. Дощ, що буде вночі, вранці посилиться. У денний час його інтенсивність буде знижуватись і тому ввечері він має завершитись. Вдень температура повітря прогріється до 14 теплих градусів. Вночі охолоне до +10 °C. Протягом дня дутиме слабкий вітер, до 6 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, якої погоди чекати на цьому тижні в Україні.