У Києві сталася серйозна ДТП: рух ускладнений (відео)

Читать на русском
Автор
1129
Фото з місця аварії Новина оновлена 11 листопада 2023, 11:28
Фото з місця аварії. Фото Патрульна поліція Києва

На місці працювало одразу кілька екіпажів швидкої допомоги

Вранці у суботу, 11 листопада, на Бориспільському шосе сталася аварія за участю двох вантажних автомобілів. Обидва транспортні засоби отримали значні механічні пошкодження і це практично повністю паралізували рух трасою.

Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Києва. За попередніми даними, в аварії ніхто не постраждав.

Так, масштабна ДТП сталася на Бориспільському шосе за два кілометри від Харківської площі. У зв'язку з цим рух по шосе був значно ускладнений у напрямку Києва. Автовласники могли їхати лише середньою смугою і через це утворилася значна тягучка.

Як виявилося, водій "ДАФа" скоїв зіткнення з вантажівкою "Сканія", яка була припаркована на узбіччі. У результаті події постраждали водій і пасажир "ДАФа". Пасажира було госпіталізовано, а водієві надали допомогу на місці.

На місці аварії працювали правоохоронці та кілька бригад швидкої допомоги. Внаслідок аварії частини від вантажівок розлетілися всією дорогою.

Причини та обставини події встановлюються. За цим фактом проводиться розслідування.

ДТП сталося на Бориспільському шосе
ДТП сталося на Бориспільському шосе
Фото з місця аварії
Фото з місця аварії

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що у Києві жінку-військову збили на "зебрі" : у неї серйозні травми. На в’їзді до Києва водій автомобіля Renault збив жінку-військову, яка несла службу на блокпосту і переходила дорогу нерегульованим пішохідним переходом.

ДТП сталося по проспекту Броварському, що у Деснянському районі столиці. Як виявилося, водій на момент аварії був тверезий — це підтвердила перевірка на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу Драгер.