У Києві впав будівельний кран і пошкодив трубу: розпочався потужний потоп (відео)

Читать на русском
Автор
1972
У столиці впав кран
У столиці впав кран. Фото Микола Калашник

Вулицю буквально заливало водою

У п’ятницю, 1 грудня, у Дарницькому районі Києва сталася НП — на вулиці Ревуцького впав будівельний кран. Повідомляється, що кран пошкодив трубу водопроводу та через це почався потужний потоп.

Всю вулицю Ревуцького залило водою та людям довелося ходити по щиколотки у воді. Про це повідомила низка київських Телеграм-каналів.

Відомо, що просто на проїжджу частину на вулиці Ревуцького впав будівельний кран і пошкодив трубу водопроводу. Після цього вулицю почало стрімко заливати водою. Рух транспорту було перекрито.

Наразі повідомляється, що пошкодження водопроводу на розі вулиць Ревуцького та Тростянецької локалізовано. Усі споживачі з водопостачанням. Тиск у водопроводі в нормі.

Демонтажем будівельного крана продовжують займатися міські служби.

Вулиця Ревуцького

Про наслідки НП також розповів у своєму Телеграм-каналі голова Дарницької райдержадміністрації Микола Калашник. За його словами, на території будівельного майданчика на вулиці Ревуцького впав будівельний кран і стався порив мережі холодного водопостачання.

Кран заблокував рух вулицею в напрямку проспекту Бажана. За попередньою інформацією постраждалих немає. Комунальні та рятувальні служби вже працюють на місці. Демонтажем будівельного крана продовжують займатися міські служби.

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що на початку листопада у самому центрі Києва вулицю залило кип'ятком: відео та подробиці. Масштабний порив теплотраси стався біля станції метро "Олімпійська". Внаслідок цього вулицями столиці полилися стрімкі потоки гарячої води.