На Київщині розшукали дівчинку, яка пішла до школи та не повернулася

Читать на русском
Автор
Фото зниклої дівчинки
Фото зниклої дівчинки. Фото Поліція Київської області

У пошуках було задіяно весь особовий склад поліції Київської області

У вівторок, 5 грудня, до правоохоронців Київщини звернулася схвильована жінка, яка просила допомоги у пошуках її зниклої 7-річної доньки Валерії Гуласарян. Дівчинка, яка проживає разом із сім’єю у Броварах Київської області, пішла до школи та зникла. На щастя, дитину вдалося знайти.

Пошуками школярки займалися правоохоронці на Київщині. Усіх небайдужих громадян також просили допомогти встановити місцезнаходження дівчинки.

Відомо, що 7-річна Валерія пішла до школи та після закінчення занять додому так і не повернулася. Мати дитини почала хвилюватися, бо не знала, де саме може бути її донька. Жінка не стала зволікати і звернулася за допомогою до поліції.

На щастя, правоохоронцям вдалося розшукати дівчинку та повернути її батькам. Повідомляється, що школярка не стала жертвою злочинів і з нею все гаразд.

Де саме і за яких обставин знайшли дитину – не уточнюється.

Зникла дівчинка мешкає у Броварах

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що в Україні спостерігається хвиля дитячих самогубств : психолог вказала на тривожні дзвіночки. Думки про самогубство бувають у переважній більшості підлітків. Те, що дитина думає про це, не означає, що вона обов’язково накладе на себе руки. Однак батькам слід звернути увагу на певні особливості у поведінці підлітка, щоб уникнути трагедії.