У Києві рятувальники працюватимуть у посиленому режимі: у чому причина

Читать на русском
Автор
936
Пожежні переходять на посилений режим роботи
Пожежні переходять на посилений режим роботи. Фото ДСНС

Рятувальники робитимуть все можливе, щоб гості та мешканці столиці могли почуватися у безпеці

У Києві у новорічну ніч рятувальники працюватимуть у посиленому режимі. Відомо, що чергуватимуть понад 450 рятувальників та 120 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

Свідомих громадян просять зустрічати Новий рік відповідально. Про це повідомили у прес-службі ДСНС Київської області.

У новорічну ніч, з 31 грудня на 1 січня, 450 рятувальників та 120 одиниць пожежно-рятувальної техніки знаходитимуться на добовому чергуванні.

"Рятувальники у посиленому режимі працюватимуть на варті безпеки громадян. Будемо вдячні кожному мешканцю столиці, які безпечно зустрінуть Новий рік. Дотримуйтесь всіх правил безпеки. Бережіть себе та рідних!" – зазначив начальник ГУ ДСНС у м. Київ Сергій Кривошликов.

Нагадаємо, що у новорічну ніч у Києві не змінюватимуть комендантську годину. Він триватиме, як і зазвичай, з 00:00 до 05:00.

А 1 січня у Києві буде оголошено днем жалоби за загиблими внаслідок російського ракетного обстрілу 29 грудня.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що у Києві поліція посилює заходи безпеки перед святами : що необхідно знати. Столичні правоохоронці посилюють заходи безпеки та правопорядку до новорічних свят. Це рішення покликане попередити та не допустити скоєння кримінальних та адміністративних правопорушень у Києві.