На Київщині чоловік скоїв наліт на поштове відділення: побив співробітницю і вкрав посилку (відео)

Читать на русском
Автор
4536
Момент затримання злочинця
Момент затримання злочинця. Фото Поліція Київської області

Зловмисника було оперативно затримано і на даний момент він перебуває під вартою

У Броварському районі Київської області сталося зухвале пограбування поштового відділення. Зловмисник жорстоко побив співробітницю компанії та викрав посилку вартістю в десятки тисяч гривень.

На щастя, його особу вдалося оперативно встановити. Про це повідомили у прес-службі Поліції Київської області.

Так, у селі Морозівка невідомий у масці увірвався до поштового відділення та побив жінку, яка була співробітницею компанії та перебувала на своєму робочому місці. Згодом він заволодів посилкою вартістю понад 45 тисяч гривень і втік у невідомому напрямку.

Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів та оперативно встановили особу грабіжника. Як виявилося, на злочин пішов 32-річний житель Бориспільського району, який у минулому вже був судимий за скоєння розбою та хуліганських дій.

Поліцейські провели санкціонований обшук за місцем його проживання, під час якого виявили та вилучили у чоловіка наркотичний засіб та інші речові докази.

Злочин стався на території села Морозівка

За фактом розбою, здійсненого з метою заволодіння чужим майном та за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів розпочато досудове розслідування.

Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Розслідування по справі триває.

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що у Києві зухвало пограбували бізнесмена : його прикували кайданками у під’їзді та забрали сумку з мільйонами (фото, відео).

Відомо, що того фатального дня київський бізнесмен вийшов з під’їзду свого будинку і попрямував до автомобіля. Раптом на нього напали двоє невідомих, які силою заштовхали чоловіка назад у під’їзд та побили його. Потім зловмисники розпорошили в обличчя бізнесменові сльозогінний газ і пристебнули його наручниками до поручнів сходової клітки.