Artik & Asti записали першу пісню з новою солісткою: у мережі знайшли ймовірну "заміну" Анни Дзюби (фото, відео)

Читать на русском
Автор
6408
Новою солісткою гурту називають співачку Севіль Велієву Новина оновлена 19 січня 2022, 12:51
Новою солісткою гурту називають співачку Севіль Велієву

Новий трек отримав назву "Гармонія"

Популярний український гурт Artik & Asti, який наприкінці минулого року залишила солістка Анна Дзюба, зробив анонс нової пісні під назвою "Гармонія".

На офіційному акаунті групи в Інстаграмі з’явився пост з обкладинкою нового синглу та датою виходу: прем’єра "Гармонії" відбудеться 21 січня.

Ідентичний пост виклав на своїй сторінці і співак та продюсер гурту Артем Умріхін.

Ймовірною новою солісткою Artik & Asti може бути співачка Севіль Велієва. Про це пишуть створені фан-сторінки співачки в Інстаграмі.

Севіль Велієва

Що відомо про співачку Севіль Велієву

Севіль Велієва – українська виконавиця із Сімферополя, але народилася дівчина в Узбекистані, пише peoples.ru. У дитинстві Сесіль захоплювалася легкою атлетикою, танцювала та вчилася грати на барабанах. За бажанням батька, Велієва ходила до школи єдиноборств у секцію шотокан-карате, де досягла чималих результатів. Перебувала у збірній України, але через травму залишила спорт. Закінчила Кримський інженерно-педагогічний університет, брала участь в університетській команді КВК "Люди Т".

Була учасницею українських проєктів "Суперзірка", "Х-Фактор". Велієва – учасниця третього сезону російського проєкту "Голос", де її наставниками були Леонід Агутін та Діма Білан.

За підтвердженою сторінкою співачки в Інстаграмі стежать понад 50 тисяч користувачів. Севіль викладає фото та відео з виступів, а також радує шанувальників відвертими кадрами. Про особисте життя Велієвої нічого невідомо.

Севіль Велієва
Севіль Велієва
Севіль Велієва
Севіль Велієва
Севіль Велієва
Севіль Велієва
Севіль Велієва

Раніше "Телеграф" повідомляв, що колишня солістка Artik & Asti Анна Дзюба випустила свій перший сольний кліп на пісню "Фенікс". На відео співачка "повстає з попелу" як міфічний птах. Нещодавно Анна розкрила причину свого виходу з групи. За її словами, вони з Умріхіним вирішили просто розійтися сольними дорогами після 10-річну співпрацю.