Перший кліп Artik&Asti з новою солісткою вразив фанатів гурту (відео)

Читать на русском
Автор
1156
Artik & Asti випустили кліп на пісню "Гармонія"
Artik & Asti випустили кліп на пісню "Гармонія". Фото https://www.instagram.com/artikastiofficial/

Нова відеоробота гурту зібрала велику кількість лайків та позитивних відгуків.

Продюсер та засновник гурту Artik & Asti Артем Умріхін вирішив довго не мучити фанатів колективу і слідом за представленням нової солістки, якою стала українська співачка Севіль Велієва, презентував і перший кліп в оновленому складі на пісню "Гармонія".

Прем’єра нової відеороботи відбулася 27 січня на ютуб-каналі колективу. Це перший сингл гурту у 2022 році, а також перший трек, записаний з новою солісткою.

"Саме з цієї пісні, з такою назвою та посилом, починається наш музичний 2022-й. Минулого року змінився склад гурту, але наша місія в музиці не змінилася. "Гармонія" продовжує музичну розповідь від Artik & Asti " — прокоментував новий кліп Artik .

Кліп для оновленого складу гурту Artik & Asti зняла команда відомого кліпмейкера Алана Бадоєва разом із режисером Юрієм Катинським.

У коментарях під відео шанувальники гурту залишають безліч захоплених повідомлень, відгуків та компліментів новій солістці. Фанати шаленіють від нової артистки, її голосу і дуже раді, що гурт не припинив своє існування.

Реакция на клип Артик и Асти
Реакция на клип Артик и Асти
Реакция на клип Артик и Асти

Хто така Севіль Велієва і чим вона відома

Севіль Велієва – українська співачка із Сімферополя, але народилася дівчина в Узбекистані. У дитинстві вона захоплювалася легкою атлетикою, танцювала та навчалася грати на барабанах. Дівчина закінчила Кримський інженерно-педагогічний університет, брала участь в університетській команді КВК "Люди Т". Севіль брала участь у таких українських музичних проєктах, як "Суперзірка", "Х-Фактор". Також брала участь у третьому сезоні російського проєкту "Голос".

Що відомо про розпад гурту Artik & Asti

Після 10-річної співпраці продюсер гурту та її виконавець Артем Умріхін 2 листопада офіційно підтвердив відхід Ганни Дзюби з колективу. На роль нової Asti у соцмережах розглядали співачку Etolubov. Проте її участь у групі не підтвердилась.

Раніше "Телеграф" розповідав про історію успіху гурту Artik & Asti : з моменту створення до новини про розпад колективу.